Welkom op

mijn innerlijke ruimte

Find out why I do what I do

Ik streef ernaar om elk project met een nieuw paar ogen te bekijken en elk project in detail uit te werken. Samen zorgen we voor een goede en solide online aanwezigheid

&

Het gezicht achter de naam

Ik ben Cas, een ervaren freelance designer en developer gevestigd in Nederland. Met een onstuitbare passie voor mijn vak en een jeugdig enthousiasme, streef ik ernaar om uitstekende digitale diensten te leveren, met een specifieke focus op webdesign en web development.

Mijn doel is om high-end en gebruiksvriendelijke digitale ontwerpen te maken die jouw helpen om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Als je op zoek bent naar een gedreven designer of developer die jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Geboren en getogen in Nederland, ben ik een gepassioneerde jonge designer & developer die houdt van wat ik doe. Ik focus mij hierbij op het beste van beide werelden. Niet alleen het ontwerp moet goed zijn, maar ook de ontwikkeling ervan en hoe jij jouw website kunt beheren.

Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit en technologie naast elkaar kunnen bestaan in dezelfde mens en dat daar geweldige producten uit voort kunnen komen!

Voordelen

Design en Development

bij 1 persoon

2+

jaar ervaring

Website in eigen beheer

met WordPress