Cas Martens webdesigner & web developer

Hey! 👋
Ik ben Cas!

Een Nederlandse kerel, gepassioneerd in het combineren van design en development. Als ik een kopje thee met je drink, gaat het vaak over films & series, games en natuurlijk over jou en je doelen!

CV
Cas Martens
"Be yourself, everyone else is already."

Oscar Wilde

Mijn avontuur 🏕

Inmiddels zo'n 5/6 jaar geleden ben ik begonnen met ontwerpen. Dit was eerst 3D ontwerpen omdat ik mijn eigen attributen wilde toevoegen aan een game. Ja, je leest het goed! Dankzij het gamen ben ik met mijn avontuur begonnen! Al gauw was het tijd om een opleiding uit te kiezen. En 16-jarige ik wist niet wat ik moest doen. Dus ging ik naar opleidingen kijken waar mijn interesses lagen. Daardoor ben ik terecht gekomen bij de opleiding Mediavormgeving op het Koning Willem 1 College.

A designers mindset 🤯

Als designer en self-taught developer ben ik veel bezig met UI & UX design.

Mijn designer kant wil graag van alles uitproberen en creatief bezig zijn met webdesign! Dit bereik ik door out of the box te denken en niet voor de hand liggende keuzes te maken. Denk aan de scrollbar op deze website of aan de selectiekleur.

Als self-taught developer ben ik constant bezig om mijn skills te verbeteren en wil ik steeds iets nieuws leren. Stukje nieuwsgierigheid :D. Een stukje logica hoort ook bij mijn persoonlijkheid. Dit heb je namelijk nodig bij het ontwikkelen.

Die verschillende mindsets combineer ik door met mijn projecten te streven naar creativiteit en innovatie.

Interesse gebieden 🎸

Je hebt nu kennis gemaakt met mijn designers en developers kant. Maar zoals eerder genoemd ben ik meer van de persoonlijke kant! Bij deze stel ik mij ook persoonlijk voor.

Een echte film of serie kenner ben ik niet. Maar ik kijk wel veel films en series. Momenteel bekijk ik Star Trek The Discovery. Als het gaat om mijn favoriete film, dan is het toch een animatie film: How To Train Your Dragon!

Op creatief vlak ben ik ook geïnteresseerd in tekenen. Ook dit gebruik ik om mijn creativiteit te uiten. Mijn off-screen tijd besteed ik op mijn prachtige Ibanez AEG8EMH-OPN. Hiermee speel ik het liefste country nummers.

Cas Martens webdesigner & web developer

Oh ja! Een echte actieveling ben ik ook. Als ik iets zie waar ik op kan klimmen, een steen, boom of wat dan ook, ik doe het. 🧗‍♂️

Heb je een gaaf idee voor een webapplicatie?

Vertel me er alles over!

Cas Martens

Waar creaties worden gemaakt met passie en creativiteit.


Copyright © 2024 Cas Martens.
Gemaakt met door Cas Martens.


KvK: 84970928
btw-id: NL004035431B31